José Mast

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Bij Inbank kun je op een veilige manier sparen in Estland. Je opent de spaarrekening via het Nederlandstalige platform Raisin. Vervolgens kun je geld inleggen en weer opnemen wanneer je wilt.

Inbank keert ieder kwartaal rente uit. Als je deze rente op de rekening laat staan, krijg je ook rente op rente. Dat is een voordeel in vergelijking met jaarlijkse rentebetaling.

Voordat je kunt beginnen met sparen bij Inbank, maak je een account aan bij Raisin op je computer of in de Raisin-app op je telefoon. Je hebt een identiteitsbewijs en een bewijs van je adresgegevens nodig. Identificeren gebeurt met een videoverbinding.

Bij de opening van je Raisin-account geef je een bankrekening op jouw naam op als vaste tegenrekening. Je kunt geen gezamenlijke rekening of rekening op naam van een kind gebruiken.

Als je bent ingelogd bij Raisin, kun je de spaarrekening bij Inbank aanvragen en een startbedrag instellen. Dit startbedrag maak je over van je bankrekening naar je Raisin-rekening. Raisin maakt geld over naar je spaarrekening bij Inbank.

Via de app of je computer kun je ook makkelijk geld opnemen van de spaarrekening. Het wordt dan eerst overgemaakt naar je Raisin-account. Daarna kun je het laten overboeken naar je bankrekening. Overschrijvingen van de ene naar de andere rekening kunnen één of twee dagen in beslag nemen.

Speciale voordelen

  • Gebruiksvriendelijke app voor geld inleggen en opnemen
  • Periodiek sparen kan ook
  • Rente op rente
  • Spaargeld is beschermd tot 100.000 euro

- Redactie Spaaronline

Rente en kenmerken


Maximale rente3,20 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
GarantieEsts
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal

» Bezoek website


> Vraag hier een spaarrekening bij Inbank aan