Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Zakelijk Kwartaal Sparen is tijdelijk niet te openen, omdat de rente gelijk is aan de rente van Zakelijk Flexibel Sparen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een zakelijke spaarrekening die je alleen kunt openen als je ook een zakelijke betaalrekening hebt of opent bij Knab.

Hiervoor betaal je 6 euro per maand. Je beschikt dan meteen over een compleet pakket met een online zakelijke rekening en zo veel spaarrekeningen als je wilt. Alles op de bedrijfsnaam.

Dit is een zeer goedkope zakelijke rekening voor kleine ondernemingen, met handige tools zoals saldobeheer, automatische overboekingstools en een uitgebreide financiële cockpit.

De actuele rente

Knab hanteert twee rentetarieven, de basisrente en een bonusrente over het laagste saldo van het afgelopen kwartaal. 

Met het zakelijke pakket van Knab heb je echter ook tegelijk gratis een flexibele spaarrekening. Je kunt dus eigenlijk zelf heel makkelijk bepalen hoe je je zakelijke tegoeden spreidt over de verschillende rekeningen.

Kortom: zoek je een compleet zakelijk betaal- en spaarpakket, dan is Knab Zakelijk zeker het overwegen waard. Voor startende ondernemers is Knab Zakelijk de eerste drie maanden gratis.

Speciale voordelen

  • Compleet betaal- en spaarpakket
  • Zoveel extra spaarrekeningen openen als je wilt (gratis)
  • Geld opnemen is kosteloos
  • 1.000 gratis transacties op de betaalrekening

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente0,00 %
Basisrente0,00 %
Bonusrente0,00 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal

» Bezoek website


> Open hier Knab Zakelijk